Hakkımızda

Liderel Otomasyon Mekatronik Teknolojileri Ltd. Şti, 2018 yılında Türkiye’de profesyonel sera kurulumu konusunda nitelikli firma ihtiyacını görerek bu alanda Mersin’de yatırım yapma kararı almıştır. 2020 yılından itibaren profesyonel iş hayatında faaliyet göstermeye başlamıştır.

Yönetim kadromuz 2018 yılı öncesinde aktif olarak tarım sektöründe üretim yapmakla beraber,  özel sektörde endüstriyel elektrik elektronik alanında uzun yıllar edindikleri deneyim, bilgi, tecrübe, birikim, planlama ve performans uzmanlığı ile hizmet vermek amacındadır.

Firmamızın uzmanlık alanı, makineye veya tesise ait kontrol panosu, yazılım ve tesisatı yapmaktır. Ayrıca ihtiyaç dâhilinde yazılımı ile birlikte elektronik kart tasarımı ve bilgisayar programları yapmaktadır.

Liderel Otomasyon Mekatronik Teknolojileri, yatırımcıları ile güvene dayalı bir iş akdi oluşturmaktadır. Bu güne kadar ağırlıklı olarak muz seraları iklimlendirme ve sulama otomasyonu kurmuştur. Kurduğu tesislerde tamamen kendisine ait Bulanık Mantık tabanlı sera kontrol ve otomasyon yazılımını aktif bir şekilde kullanarak projeleri anahtar teslimi olarak bitirmiştir.

Firmamız otomasyon sektöründeki gelişmeler doğrultusunda sürekli iyileştirdiği ürün ve öncü bir firma olarak müşterilerinin istekleri, çalıştırılacak tesis(makina) ihtiyaçları, en iyi çalışma koşulları gibi kriterler baz alınarak en ideal projeleri hazırlamaktadır

Vizyonumuz

LİDEREL Otomasyon Mekatronik Teknolojileri Ltd. Şti. firması olarak vizyonumuz;

Otomasyon sektöründeki gelişmeler doğrultusunda sürekli iyileştirdiği ürün ve öncü bir firma olarak müşterilerine, çalışanlarına ve tedarikçilerine kazanç sağlayacak ve ülke ekonomisine etkin katkıda bulunacaktır.

Misyonumuz

Sektöründe iyi ve güvenilir bir marka olmayı hedefleyen LİDEREL Otomasyon Mekatronik, Ürün kalitesinin sürekliliğini sağlayabilmek için aşağıdaki prensipleri misyon olarak benimsemiştir;

• Ürünler ve hizmet kalitesini etkileyen tüm süreçleri sürekli olarak iyileştirmek.
• Ürün kalitesi, teknik destek ve satış sonrası hizmetler ile müşteri memnuniyetini arttırmak ve bağlılığını sağlamak.
• Günümüzün gerekleri olan kalite, verimlilik ve zamanında teslim şartlarını her aşamada gerçekleştirerek maliyetlerini azaltmak ve müşteri şikayetlerini önlemek.
• Sürekli eğitim ile çalışanların yüksek motivasyonunu, başarısını ve bilinçli katılımını sağlamak.
• Tedarikçiler ile karşılıklı işbirliği ve güven içerisinde çalışmak.
• Teknoloji ve kalite açısından sektöründe lider bir kuruluş olmak.

 

Scroll to top